Vánoční přání
*
Letos jenom na pár řádků
snad potěší v době svátků
radosti všem za halíř,
přikoření lásku ostře
s přáním, ať své srdce prostře
rozpálené na talíř.
Jen hrst klidu v duši mít,
rty polibkem osladit
se sváteční noblesou,
plamínky ať z očí svítí,
pavoučci na zlaté niti
kousek štěstí přinesou.
Víru mít i pevnou vůli,
touhu žít, boj nevzdat v půli,
všechen bol ať zhojí čas...
Co přání se ještě vejde!
Ve zdraví ať zas se sejdem
všichni za rok, znovu, zas.
*
*
Přečteno 1247x
Tipy 29
Poslední tipující: Myrja, bobi bobie, Holis, jedam, Bíša, Churry, 6thSun, Mbonita, Triffid Kolbe, Simísek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)