potřísněná..
Anotace: párem kapek za ušima tajemství...
obalena
vonnou pěnou
v lechtivém svitu svíček
ponořena
do zvuků
tiché večerní hudby
v očích zrcadlící
svůdné okamžiky
mysterií...
po koupeli
ověnčena
smyslností aroma
zahalena
do parfému
rafinované elegance...
dotýkám se
jejího těla
magickou nocí
a
vplétám se
do propletence
vůní ženy...
Přečteno 321x
Tipy 32
Poslední tipující: Myrja, střelkyně1, Quigleika, maena, Churry, Dota Slunská, Jana M., NikitaNikaT., nrocinu Jednorožec, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)