Arkanista...
Anotace: aneb malá noční exkurze do parfumerie...
Dobrý den...
Jaké máte přání?
Rád bych si prohlédl pár vůní…
třeba jako...
tichý badatel
se síťkou na motýly
opatrně našlapující
neproniknutelnou
divokou džunglí
náhlých překvapení
prostoupen
pestrou směsicí pačuli
lékořice mandarinek vanilky
kašíku s otočníkem
a peprným kardamonem
uchvácen výbušností
za zvuku famfár
troubícím elefantem…
/ jungle /
nebo...
okořeněný orientálec
politý jantarem
uvelebený
nahý v ostružiní
jen na krku amulet
který
popíjí lektvar z jasmínu
bubnuje santalovým dřevem
a
brouká si zaklínadla
s šamanem…
/ ultraviolet /
možná...
sběrač ve stínu
vzrostlých sykamorů
na břehu jezírka
růžových lotosů
a vonných puškvorců
sbírající
manga zelená
a
snící o něžné kněžně
na řece Nilu skrytý
v ostrovech zeleně…
/ un jardin sur le nil /
asi...
i mechanický
srdce láskou bije
tiktakticky
číslo 5 žije!
forever - navždycky…
/ chanel no.5 /
Haló pane
probuďte se!
vybral jste si?
děkuji ne Madam
já už je totiž všechny mám...
Přečteno 358x
Tipy 38
Poslední tipující: Myrja, střelkyně1, Holis, hezule, maena, Churry, WAYWARD, Dota Slunská, Noc17, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)