Anotace: No co? Někdy se nezadaří. Proto MUDr. Plzák radí: "Zatloukat, zatloukat, zatloukat!"
Zatloukat, zatloukat, zatloukat...a když to praskne? Dál zatloukat!:-D ...pěkně napsané:-)
17.12.2008 13:06:00 | Agnees
Myrjo, mám to lehký, mám totiž svoji Jaruš a hodně bujnou fantazii
15.12.2008 14:36:00 | Zasr. romantik
Člověk udělá jen to, co skutečně udělat CHCE. A pozor, doktor Plzák už to říká jinak: "Mazat, mazat, mazat!"
10.12.2008 07:45:00 | Jana M.