Mosty
Anotace: Asi to máme za sebou všichni
Stále dále vedou cesty,
od průšvihů, od zlých věcí.
S knoflíky co nesem v pěstí,
s duší křehkou jako sklo,
opatrně přejdem most,
z dětí vyčistíme zlost
a náhle je tu dospělost.
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: Květa, enigman, hezule, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)