Smím?
Smím tu s tebou snít?
naučíš mě žít?
miluji noční klid
chci Tě pohladit
ve snu jsem však motýl
co jenom tiše kouká
na Tvá krásná ústa
co si něco broukaj
a zdobí je noční stín
a co teprv krásné tělo
copak,copak mu teď schází
dostal jsem se do snu
nic Ti nedochází
tak sladké snění moje paní
ráno krásné probuzení...
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, STIMPRE, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, Bíša, LucQa, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)