Modlitba
Ve stínu katedrály stojím
sepnuté ruce tiše se modlím
Prosím Boha o zdraví a štěstí
ať v létě, zimě nebo dešti
I o trochu lásky
a žádné zbytečné vrásky...
Pro všechny lidi spoustu míru
a nikde na světě už žádnou
teroristickou (bombovou)díru...
Přečteno 317x
Tipy 21
Poslední tipující: Agniezka, enigman, Aisa, Iva Borecká, Bíša, Paulín, Churry, WAYWARD, labuť, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)