Anotace: ........
Skořice je skvělá.....voní, chutná......a já jí dávám i na stromeček nebo s ní zdobím dárky.....(mezi námi já vůbec neumím balit dárky a tak je balím velmi abstraktním způsobem)
11.12.2008 05:52:00 | Lucie Teru
Dala bych si svařáček. Venku je skutečně zima, že bych ani psa ven nevyhnala.
10.12.2008 17:50:00 | NikitaNikaT.
já si hřála včera :o) na Staromáku jen nesněžilo, ale zato byla i šunka z grilu mňam :o)
10.12.2008 14:07:00 | Noc17