Uvědomění
Anotace: jen pár malinkých roztomilých řádečků nikoho nazabije! ;)
* * *
Podlehla šedi má zrcadla,
víra v mé sny se rozpadla,
schováno v koutě čeká
zoufalství na člověka.
Útěky kulatou místností
zakopávání o kosti
odumřelých přání
z vypálených plání.
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: danaska, Axis, WAYWARD, Adie.80
Komentáře (3)
Komentujících (3)