jen tak....:)
Nepil
Vypil jsem řeku piv
a lejno zbylo z věna
kdybych to bejval věděl dřív
že bude rozvodněná
tak bych nepil
a jako Nepil psal
majlant bych vydělal
viagra
Z vajglů a z vazelíny
od bagru
umím vařit viagru
v kočárkárně paneláku
kde je málo místa
vařím ten zob
zvadlejch ptáků
jsem amatér alchymista.
utíká to
Od kolíbky k hospicu
z tepla lůna do hicu
pecí v kremaci
jo čas se snadno utrácí...
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: raďo, Myrja, Holis, Psavec, NikitaNikaT., Paulín, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)