Prešľap...
Anotace: hm...trošku pritiahnuté za vlasy...
bol si tak sebavedomý
a ja nesmelá
vravím:toto sa nerobí,
ale som už dospelá.
pod opojením alkoholu,
a dobrej nálady,
dával si mi radu
uprostred zábavy
na gauči vyložené nohy,
oči k očiam,pery k perám,
všetko zakázané sa dovolí,
a nepozná sa slovo "nehrám".
a na druhý deň výčitky svedomia,
ved ty nie si sám,
čo na to tvoja žena?
.....
zbalím veci,idem..bye...
Přečteno 316x
Tipy 16
Poslední tipující: radexk, Holis, labuť, Bíša, enigman, Psavec, Ria, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)