Nejhorší den
Anotace: Prostě nejhorší den!
Ráno když jsem šla do školy
Zakopla jsem o nějaké poleno
A stéle to bolí
Asi mám rozdrcené koleno!
Protože bylo pozdě
Musela jsem dobíhat
A stále to bolí hrozně
Začíná v tom i píchat
Zrovna jsme psali test
Školní rok už totiž končí
Já však dostala trest
Měla jsem to horší
Toto bylo jen pár vět
Z mého nejhoršího dne
Z testu jsem dostala za pět
Ale koleno už je v pohodě!
Komentáře (1)
Komentujících (1)