Mamince
Anotace: Když máma brzy odejde...není to básnička, spíš dávné pocity.
Sbírka:
Básničky
Dávno jsi odešla
snad do říše květů
tmou jsi se propadla
nevíme kam.
Já věřím však
že kde jsi ty
je i slunce
a modré nebe.
Jdu sama cestou
potkávám cizí lidi
nehledám tě skoro
nemůžeš přijít.
A přece se mi zdá
že se má prosba splní
ještě tě jednou potkám
jen tak znenadání.
Zas vzkřiknu MAMI
rozběhnu se k tobě
dlouho půjdem spolu
a už neodejdeš.
Přečteno 786x
Tipy 25
Poslední tipující: raďo, UCET KE ZRUSENI, BArBArKO, Krokodylekx, Rolnička, devcatko z jetele, Holis, STIMPRE, jedam, snupicek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)