Anotace: ...
to WAYWARD: jj, i tohle je možné, bývala to moje specialitka:o). Kde jsou ty časy, kdy jsme se hecovali, kdo pojede rychleji z novoveského kopce(řidiči z nás měli radost):-)))...
11.12.2008 16:21:00 | teranosaur
Jen aby jsme se tam nepotkali nakonec všichni.
Někdo přijede autem, jiný na kole nebo pěšky.
Sejdeme se, kam kdo patří, tak nashle v blázinci ...
ST, robot tvrdí: BRR...
11.12.2008 10:21:00 | Zasr. romantik