Hvězdy
Anotace: Snad to už není ani báseň... snad odpustíte. .. Krásné blížící se Vánoce Vám všem..
Mřít pro naději,
ta je mou nejkrásnější hvězdou.
Já v šlépějích Prince
bych chtěla jít.
Vidět to,
co doopravdy důležité je
oprášit ze srdcí
nánosy strachu a ublížení
a umět se ptát.
Malý Princi
tys předčil nás všechny
svým srdcem,
které z hvězd se na nás usmívá
abychom už nikdy nezapomněli
jak důležité je lásku dát.
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Badya, Bíša, Nút
Komentáře (0)