Anotace: ...co napadá nanynky v noční jízdě kamionem.. leze to evidentně na mozek :o))
Rozchechtala jsi mě. A já Ti skoro každý den píšu Krásko.......
A budu, protože jsi! A jsi! A jsi!
21.09.2005 21:14:00 | Písnička
Šumáčku,ty jsi napsala krásnou básničku a Jirka ti napsal krásný komentář.Mám vás oba moc ráda.
20.09.2005 11:51:00 | takova
Neposeru....jen to hezky doplň.
Jo, mít tak sekáč na lisdký duše, koupil bych si jednu starší, sepranou. Přišel bych s ní domů a sedl si k televizi. Dal bych si pivo, jo, to bych si fakt dal. A vzal bych si Kainara - jeho Bledýho Genlemana se spousou Blues. A seděl bych a pil pivo a četl ta Blues. A asi bych už byl někdo jinej. Tak bych zavřel tu knížku, dopil to pivo (možná piva) a šel ji zas vrátit, protože sem nechtěl být jinej.
S věcmi je to jiný, jsi stále stejná, at máš brokáty nebo vohoz se sekáče. Já je například miluju, protože jsou originální, neuniformní, své...Ahoj JirkaS
20.09.2005 11:20:00 | JirkaS
Ahoj krásko, vím, s kým mám tu čest,
tak tvým vylíčením nenechám se splést!
A k básence bych napsat chtěla,
že úžasná je... jak ty, prostě skvělá! :o)
20.09.2005 09:28:00 | Cecilka
A já Ti pořád říkám, nenakupuj v sekáči, nenakupuj sekáči - nevíš,kdo ten zadek před Tebou nosil.No Ty máš ,zdá se, jasno, ale tos ještě neviděla mě, já byla v tomtéž sekáči až minutu před zavřením - dovedeš si představit ten výběr? Ale teď vážně, v jednom s Tebou nesouhlasím - ono i nitro se může podbízet.Hodně lidí nechce být hlazeno jen po tváři, ale taky po duši a udělají pro to cokoliv...
20.09.2005 09:20:00 | Branwen1