Pohádka
Na papír
rozstříhaná těla nalepujeme před dětmi
v očích úsměv duše,
když místo kalohot vystříhnou nohavici
jednu
malujeme obličeje pohádkovým skřítkům
aby se děti nebály,
že nepřijde Ježíšek
a ježibaba vyhraje
s čerty vyháníme obludy svých duší
když dětem vyprávíme o princeznách
drak má sedm hlav,
ale větší nebezpečí ukrýváme v té jedné
naší
dospělé
Přečteno 395x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, yourqueen, jedam, Psavec, Rolnička, Tygropes, Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)