LŽE_ MI
+++
Ty jsi kdo?
Zíváš prach staletí,
odkašláváš dehet starých časů,
tvůj výdech pachem zlořádů
nasákl do země,
kořeny do lidí a lidmi do tmy.
Tmářství citů jsi posvětil lžemi,
bez studu natahoval prst
dopředu,
na jakou stranu tos´ neradil.
Jasný směr nahradil penzí,
hrobaři životů necitelný.
Živote!
Tvá cesta skončila,
půjdu si lehnout,
ty utíkej dál,
ať ti neutečou.
+++
Přečteno 416x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, Leonkaaa, Veselý Drak, Myrja, jita.1965, lavec, Holis, spare, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)