Anotace: (ne)báseň - Z reakce mé blízké osoby XY usuzuji – že není jediná pokrevně blízká, která mě čte.
Je každého věc, co píše. Každý sám za sebe rozhoduje, co napíše, bo ne... tak jako je každého věc, zda-li si to přečte, ohodnotí, okomentuje... Je pravdou, že většina sem píše své pocity, dění soukromé, aj okolní... Za to přecik nemůže být někdo trestán, každý píše dle svého uvážení. Myslím, že bys mohla být na druhou stranu ráda, když víš, kdo Tě čte z lidí z Tvého okolí... pač nandou se aj tací, kteří se maskují a myslí si, že jsou neviditelní jako sáňky v létě... Ubližují a vrací Ti to aj s úroky, takže je potřeba se zamyslet aj tímto směrem. Je vidět, že máš jasno a to je dobře. Takže ode mne máš podporu a semozřejmě stálou přízeň.
11.12.2008 13:46:00 | NikitaNikaT.
..no,báseň to asi nebude,ale budu reagovat,to ustojíš,já už to řešil(ne to tvoje)vícekrát a ustál jsem to,nebo uležel?
11.12.2008 01:14:00 | WAYWARD