Někdy donde na spory, ovšem usmiřování stojí za to... není jen Slunko, občas přinde obláček, aj to vztah posiluje... Věřím, že se mocka milujete a přeji, aby se Vám to nikdy nevytratilo. Ovšem jak zmíněno, pokud se to někdy stane, tak to asik nepůjde ovlivnit... Váš případ to zatím určitě není.
11.12.2008 13:51:00 | NikitaNikaT.