Počítání
Jak numismatik
po setmění
poklady svoje počítá
a sní
jak drobné mince
smění ...
... tak štěstíčka svoje
každodenní
já večer vždycky počítám
pár úsměvů a pohlazení ...
od milých lidí pozdravení ...
teploučkou tlapku ve své dlani ...
od kamarádů povzbuzení ...
.
.
.
plus
mínus
Co mi vychází?
Že mi vlastně nic neschází
Jen
od Tebe
lásko
políbení ...
.
.
Přečteno 375x
Tipy 43
Poslední tipující: Tygropes, Myrja, Holis, Isobel, Triffid Kolbe, Jenda P., jedam, Mbonita, Bíša, střelkyně1, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)