hodne pekna basnicka...samozdrejme ST,,,fakt se ti moc povedla
12.12.2008 06:21:00 | strašidýlko-střapatý
Je to vážně dobré, ten pocit je známý a někde mám ten dopis taky napsaný.Tak nějak jsem si na něj vzpoměla , když se mi adresát po letech ozval.I to se stává, nechci dávat naději, ta je přežitek, ale satisfakce je to pravé slovo.
11.12.2008 14:19:00 | Elisha
jéé to je moc krásné...jen jsem se trochu překlikla a místo ST jsem Ti dala tip jen jeden, což mne velmi mrzí, tak mi to rpsoím odpust, to by zsloužilo ST minimálně 50* :-)
11.12.2008 10:22:00 | Káňátko