Ve spěchu
Anotace: Báseň o lidech, kteří celý život dělají, aby mohli slušně žít...o lidech, co zároveň ale nechtějí vlastnit velké jmění, protože se umějí radovat z maličkostí...
Co to vlastně děláš?
Uháníš od nikud nikam,
ztrácíš se v čase.
Doufáš,
že svět přestane se točit
a nohu položíš na zem pevně.
Hledíš,
kam dosáhnout nemůžeš,
zkoumáš jejich styl a váhu.
Závidíš jim snad?
Ne!
Vím,
že takový být nechceš,
jen trochu klidu kradeš si do svých představ.
Máš hlavu plnou čísel zmučených,
co umocňují jedna druhou.
Komentáře (0)