Zrada v bitvě
Anotace: zase se omlouvám za chyby
Nestojím o zapomnění,
já žádám pouze vysvětlení,
počkám do setmění .
Nad přátelstvy prý nic není,
já změnil bych tohle znění,
že nad zradu nic není ,
je to jako probuzení,
ze strašného zabíjení.
Vy na pospas nechali mě tomu hřmění,
a odešli bez rozloučení,
já uprostřed toho zlořečení,
no obstál jsem nic to není.
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: lady_esik
Komentáře (1)
Komentujících (1)