Je v ní všechno... Nechť se rok Bůvola vydaří! Na přípravu ještě zbývá několik týdnů... ;-)
11.12.2008 18:51:00 | Anita Buchtová
Všickni [Buvol]-i mají tělo statné, těžké a dosti řídkou srstí pokryté, místy i lysé. Rohy jsou u kořene ztlustlé, hrbolaté nebo nepravidelně vráskované, na koncích oblé a hladké; bývají na obě strany ven zakřiveny. Čelo jest krátké a klenuté, oko neveliké, pohled tupý a lhostejný nebo mrzutý, až i dokonce zuřivý; veliké a široké uši stojí po stranách hlavy a jsou uvnitř anebo na okraji porostlé hustou, chvostnatou srstí.
11.12.2008 14:00:00 | páááááááá