já znám úzkost roklí a není to dobrý ..ale ten paprsek dá cestu ven z rokle,něco mě tvá báseń oživila sice nic pěkného ale i tak dobře to máš napsané ..vzbuzuje to emoce při čtení ..i když každý je pochopí po svém :-)Shrnu to asi tak píšeš dobře má to myšlenku dává to to něco u čeho se donutí zastavit..forma je taková jak umíš a cítíš časem vypiluješ..ale jedno je jistý máš v sobě něco co umíš zachytit a podělit se o to a to další je už na čtenáři co si z toho vezme..hodně inspirace básnířko!!!
16.02.2013 11:50:46 | xoxoxo