Unavený svět
Anotace: Biju se o každou kapku štěstí
Unavený svět, zaťaté pěsti
Biju se o každou kapku štěstí
Uvnitř mě to vře
Venku sněží
O mně už tady neběží
Unavený svět, popraskaný ret
Vůně a chuť cigaret
Všichni dole
Já na kostelní věži
O tebe už tady neběží
Unavený svět, úšklebek ve tváři
Hledám hvězdu, která mě rozzáří
Jsem zamilovaná jeptiška
Ty promiskuitní kněží
O nás už tady neběží
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Jasmína Večerní, WAYWARD, Trawnikar
Komentáře (1)
Komentujících (1)