Nemám ráda Vánoce
Anotace: jak neradiční na Vánoce o Vánocích...
Mám ráda Vánoce,mám ráda Vánoce,
já je vážně mám ráda,
snad jen pár výhrad.
Už to není co bývalo,
kdy každá minuta byla napínavější,
ve Vánocích byla magie
a Ježíšek byl Pan Někdo.
Mám ráda Vánoce, mám ráda Vánoce,
já je vážně mám ráda,
snad jen pár výhrad.
Když sněží se z oblaků,
obří sněhové vločky padají.
V noci září hvězdy
a krajinou se nese klid.
Mám ráda Vánoce, mám ráda Vánoce
a mám je vlastně stále ještě ráda?
Není to co bylo,
a venku není sníh
nakupovat dárky?
Ty všechny stresy kolem
a občas hádky u stromečku.
Já je vážně asi nemám vůbec ráda.
Vánoce?
Cože?
A na ně se mám těšit?
Když náměstí voní punčem
a domy svítí tisícemi světel,
občas slyšíš koledu
a dárky ti cvrnkají do nosu jak oříšky
a přece napad sníh,
teď se psem se půjdu válet do závěje,
adventní věnec
a zatím dvě rožlé svíce,
pomeranč s hřebíčkem,
trochu vanilky,
na led se půjdem klouzat
Kdo řek,že nemá rád Vánoce?
Já?
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Bíša, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)