Myslím, že tato báseň by se dala svým způsobem přenést aj do reálu, ta myšlenka, pač když jsem si to přečetla, první věc, která mne napadla, bylo, že se vlastně nic nezměnilo... dřeme, platíme, politici si užívaj...
14.12.2008 15:53:00 | NikitaNikaT.