Krize
Anotace: Peněz se snad nikdy nezbavíme.
Lidská krize draky budí,
lidé zůstavají chudí.
Společnosti, lidi obírají,
a malé podniky tím zavírají.
Chudým slza oči smáčí,
z dluhů do dluhů teď kráčí.
Kam nás tato cesta vede,
válku svět zas možná svede?
/Straším, myslíte?
co stane se však nevíte. /
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Douša, Holis, Veselý Drak, Dájik, Psavec, Mbonita, Bíša, sondulacek
Komentáře (3)
Komentujících (3)