osud
Anotace: někdy není vše takové, jak to vypadá na první pohled
osud je malá modrá kulička
ty v ní uzavřen jsi a o svobodu prosíš
prý stačila by pouze chvilička
prožít pár snů, co po kapsách si nosíš
osud je kulička malá a modrá
nebývá jemná a utkaná z rosy
je těžké rozeznat zlo a zášť od dobra
když stejný kabát většinou nosí
osud je kulička modrá a malá
někdy smůlu a jindy štěstí nosí
třeba by ráda svůj koloběh vzdala
a nabídla příchuť vlahé ranní rosy
Komentáře (1)
Komentujících (1)