Pohádky pro děti
Anotace: "nikdy se nesnížím ke komentáři se třemi nečkami"
Pohádky pro děti -
všichni je znaj'
Přežily století
skrývají taj
O malé slečně
s šípkovou růží,
co nespí věčně -
princ polibek jí dluží
/a tím ji probudí/
Ty dětské pohádky
co všichni znaj'
Napsané na řádky
pro sny sladké jak čaj
O malé dívence
s ušmudlanou tváří,
co pojme za milence
prince který září
/štěstím/
Pohádky už mají svůj řád
Všichni víme, co má se stát
Že Honza draka přemůže
zbydou jen krve kaluže
Přečteno 448x
Tipy 9
Poslední tipující: Němá, Holis, danaska, Duhová, JR, STIMPRE
Komentáře (2)
Komentujících (2)