Čarovné snění
Anotace: Posíláme s vděčným díkem za Toníkem! :-)
Mikulášská panenka překrásná
z hvězdného třesku,
co točila se v stříbřitém lesku
od večera do rána - do rozbřesku...
Mikulášská nadílka
z čarovného snění
to přikouzlila sama vyšší moc!
Užívej si blaze krásné sny
ať bez konce je
zasněná, tvá mikulášská noc!
Přečteno 459x
Tipy 18
Poslední tipující: Lilly Lightová, Helena Buchtová, Holis, Bíša, Psavec, STIMPRE, JR, enigman, 6thSun, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)