Oslava mrtvých žen
Anotace: za inspiraci ohledně egyptských královen hanele m. :-)
*
na zdích nápisy prastaré
jako voják poražena
přec jsi žena
tvoje hrobka vyloupena
Maatkare
*
její tělo touhou svítí
na hlavě modrá koruna
oči jako laguna
a jazyk jako harpuna
Nefernefruaton Nefertiti
*
Caesarovi spadlo patro
když tě tenkrát uviděl
před tebou se nestyděl
spatřil tě bez líčidel
Kleopatro
*
Přečteno 506x
Tipy 30
Poslední tipující: Robin Marnolli, PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Pastička, Markéta Hl., Squat_the_world, WAYWARD, STIMPRE, brooklyn, Myrja, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)