Komenský na to šel líp

Komenský na to šel líp

Anotace: ...

Se lžící chodil kolem džemu
kolem své sladké budoucnosti
a neustále hovořil
o tom jak jsme
prochlastali
život
kterej

víc
prochlastat
prostě nešlo

já a Herb
takovej
malej
cucák

s modrejma
očima

po mámě
a po kořalce

tak byly krásný
a vydezinfikovaný
že modrá
v nich
byla hezčí
než
na obloze

a taky jsme spolu
prodávali párky
a tisk
na náměstí

to bylo ještě
hezky

když pršelo
pozorovali jsme holky
jak nevěděj
kam schovat ňadra
v promáčených
tričkách

jo taky se ještě moc nenosily
podprsenky

tenkrát jsem poznal Helenu

vypadala líp než v Trojský válce
než ta holka s rozpuštěnejma vlasama
na obálce jedný knížky

jen já Nebyl jsem zrovna Paris
zato od té chvíle
myslím jenom na ni

a na řádky které ubíhají
jinam Na domy s obrovskými zahradami
které si nemůžu dovolit
pronajmout

jenom tak

jenom pro NI

myslím na Herba Na párky a noviny
které si holky kupují
když to vypadá na déšť

a Helena jak reliéfy na barácích ze tmy
vystupuje do mých snů

rum lacinný holky karty a výplatní pásky
do toho jako když utne

Helena

a tisíce propitejch nocí
jenom pro ni

pro příchuť mé věčné
lásky
Autor Jasmin de Paris, 11.12.2008
Přečteno 366x
Tipy 25
Poslední tipující: just me, Jin, teranosaur, Triffid Kolbe, Bíša, Holis, Marfuša, ona, její alter ego, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krásná...aneb co láska dokáže...Dýchly na mě staré časy a mám takový zvláštní pocit:-). Asi bys to měla zfilmovat:o)

13.12.2008 16:07:00 | teranosaur

líbí

jo parádní...líbí moc..

12.12.2008 00:01:00 | jedam

líbí

Pěkně napsané.

11.12.2008 23:05:00 | Tygropes

líbí

ano ano, je krásná... stále se překonáváš...

11.12.2008 22:57:00 | Renatka

líbí

a další krása... dnes je mimořádně podařená sklizeň :o)

11.12.2008 22:52:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel