Zajímavé a myšlenkové dílko... nutí k zamyšlení, k takovému temu pozastavení. Dobré obraty.
16.12.2008 15:57:00 | NikitaNikaT.
Pomalu poklekej, pekla se nelekej..
Víš, že klečením - hluboký smysl maje,
...dříve se lidé léčili na zemi
........... poklekaje...............
Koleny předali zemi zlé věci,
předali zemi bolest a trápení
tímto se léčíli - a dnes jsme ztracení
hluší a slepí a k zemi tupí...
a nové nemoci tím se v nás kupí...
křížkem - tím symbolem... zlo si odehnali
a staň se vyšší moc : Do výšin přísahali.
13.12.2008 18:00:00 | Veselý Drak