Breberce...
Anotace: Mému zlatému kokříkovi...
Ve snech Tě začínám potkávat
-jsi veselí, bez bolístek a trápení
S úžasem za Tebou běžím
šťastná, samozřejmá...
Tvé oči ke mně opět mluví,
tak jako dřív...
Pak ta krutá probuzení...
Nejsi u mě
a nebudeš...
Ve snech...
odráží se má přání.
Chtěla bych věřit na nebe,
na znovuzrození,
na to co by mohlo být…
Chybíš mi…
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Myrja, Kapka, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)