Z odvrácené..
Anotace: .. strany Měsíce
Z odvrácené strany Měsíce
nevidím Modrou planetu
to nechybí mi nejvíce
když závislák jsem na netu
připojen chci být do sítě
klikám, ne a ne naskočit
víš snad líp, poraď, prosím Tě
jak narušit ten zdejší klid
s něčím, jak s kotvou na noze
nahoru nelze letět výš
křídlama plácám pohozen
tváří do prachu (teď to víš)
marné je moje volání
postavím se na špičky bot
zmrzlé cos cinklo do dlaní
žongluju s párem slz.. why not?
Přečteno 386x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Mišiačik, NikitaNikaT., Myrja, Simísek, Lota, WAYWARD, Holis, LucQa, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)