Největší omyl
žijeme na úředních
spisech s vyvolávací cenou
nula
rádoby hazardéři
avšak
vyhlenění a nazí jako schody
do podzemí
- chlapi
co nikoho nehledají
a ženy jež se
na nic se neptjí -
líbáme se na vlasy
na tváře
navzájem se držíme
za ruce
zatímco
nás míjejí jiné páry
mnohem
mnohem smutnější
***
Přečteno 354x
Tipy 24
Poslední tipující: NikitaNikaT., JardaCH, oakbark, Agniezka, Triffid Kolbe, STIMPRE, Myrja, Holis, labuť, recht, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)