kolem
Anotace: další z okamžitých nápadů... jiný vlastně ani nemám
.
.
...napadlo mě chvíli se na místě zastavit...
tys vzala krumpáč
a kolem mě příkop vykopala
odkudsi do něj natekla nostalgie
teď už vím, že nemám šanci
kamkoliv vrtnout se
...zapadal jsem sněhem po pás...
...vlastně až po krk...
až půjdeš kolem mojí hlavy
(na sněžnicích)
našlapuj měkce
.
.
.
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: zvířenka, maena, JirkaS
Komentáře (2)
Komentujících (2)