Kostel
Střed města poznáte,
Kostel tam stojí.
Ač boha nemáte,
Každý se bojí.
Kostel vám pomůže,
To každý víme.
Když člověk nemůže,
Tam se obrátíme.
Ač boha nevěřím
Kostel tu bude.
Pro všechny příměřím,
Ať šance zbude.
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Douša, labuť, Bíša, WAYWARD, Zdenek
Komentáře (3)
Komentujících (3)