Sladkých šestnáct..
Anotace: ..mi bylo, když jsem toto napsala
Do nohou svých bodám a bodám,
teplá krev ze mne vytéká.
Celé své tělo bolesti prodám,
stejně tu nic dobrého nečeká.
Za chvíli bude krve plná sklenice,
svou bolestí se chci opít.
Radši chcípnu jako odporná štěnice,
jen ať to nemusím prožít.
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)