Těšínská jablíčka
*
V životě nám dáno není
mít každý den posvícení,
noci prázdné,
bez tance,
už se těším
na svátky,
do řádků píšu
krátké vzkazy,
že než přijdou holomrazy,
chci tě tu mít
nazpátky.
Z oken zvolna
jíní taje,
kdo nehraje – nevyhraje,
aspoň kousek z romance
chci si užít
s tebou dneska,
zda to bude humoreska,
vyvěštím si
z jablíčka;
že mě zatím nehýčkáš,
nebude snad moje vina
– té každému polovina,
dám vychladit
veltlínské,
až zas půjdeš pro jablka,
přines jedno
těšínské.
*
*
Přečteno 339x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Zasr. romantik, Myrja, Holis, hanele m., labuť, Bíša, enigman, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (3)