SESTRA ADAMOVA
Anotace: ...další kostelní.
*
Zařval jsem v kostele
ozvěnou jen můj hlas
Tááák
Pak nějaké trouby
někde z Jericha
Pomočil jsem se
Bortící kostel
mi zacpával ústa
rachotem
kámen zdiva
poskládán na oltář
k nohám mým
neznaboha
Kropenka
zející prázdnotou
Jak oči šílence
ďáblova milence
sestra Adamova
z podsvětí duše
vytažená
Na světlo Boží
nastrčená
do prachu kadidel
namočená
tiše odlétá a tělo
tělo padá
někam do pekel
Neměl jsem řvát
řval jsem
Pro Boha
*
Přečteno 458x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Helena Sládková, NikitaNikaT., jita.1965, Aisa, Bíša, Zasr. romantik, Leonkaaa, Myrja, Tygropes, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)