už je tu zas...
Anotace: úplněk...vauuuu...
noční nebe
rozřízl nůž
zmrzlých par letícího
já ležím oblečený v kravatě
na zasněžené trávě
do rýhy srdce
jsem si namazal
Tvojí růž
nic mě nezebe
ale ke klidu
mi to vůbec nepomáhá
protože Ty ležíš
vedle mě
nahá...
z obložené mísy černě
se skutálela
do klína země
měsíční mandarinka
brnkám na rampouchy
v pátém koutě
ladím něžně Tvá lýtka
okolo pupíku
Ti rozkvetly blatouchy
hýčkám dlaní
lechtivá místa zdí
zakázaného města
a
v očích vášnivě jiskří
žlutá...
Přečteno 318x
Tipy 36
Poslední tipující: Tracy Beakerová, Květka Š., NikitaNikaT., Zasr. romantik, Jaromila, Myrja, Churry, střelkyně1, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)