Možná kdyby...
Anotace: Z mého (bohužel) života
Možná kdyby...
...jsem tě poznal
v jiné souvislosti,
na jiném místě a v
jiném čase,
možná bych se do tebe
i zamiloval, svlékal
tě očima, nosil tě
v náručí
Ty...
jsi však zmije
tvůj jed
je ochromující
a tvé řeči vůči
mně hnusné a podlé
to, že možná někoho
mám či nemám
do toho ti nic není
a gumové panny se
dneska nenosí
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
Komentáře (0)