St! s ústy dokořán, na prdelku padám, skláním se a smekám... krásná básenka, na tohle nende už nic řéct, neb dílko vypovídá samo o sobě, tož lehounce zpět nořím se do děje a čas chtěla bych též zastavit...
14.12.2008 12:26:00 | NikitaNikaT.
přenesls to i na mě... jsem pryč... ;))
13.12.2008 14:26:00 | okousaná od světlušek
...zrovna tento týden jsem otevřela takovéto album dávných časů...byl to nádherný únik, ač tedy zrovna v době Adventu, kdy by neměla být tato potřeba...jen jsem si uvědomila, že i tito lidé, měli stejnou potřebu úniků...
/jako vždy, jsem si u Tebe početla :-)/
13.12.2008 09:51:00 | Lota