Zblúdilá..
Zablúdila sem čiasi slza
ach, asi som ju prehltol
prepáč mi
(z pier na jazyk skĺzla)
ak bola Tvoja..
ľúbim soľ
Soľ je nad zlato, kto vie lepšie
sám som bez chuti ako prach
posolím s ňou aj tieto verše
kryštálikmi sĺz
na slovách
v tme ligocú sa
skús jazykom
tiež sa ich dotknúť
oblízať
ako po strunách sláčikom
brnknúť..
v slzách rozkolísať
Přečteno 315x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., hanele m., janewe, Lota, Simísek, Myrja, Marfuša, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)