Strach
Anotace: Prostý výčet toho, čeho se tolik bojím...
Strach z něčeho nového
i když je ti to tak blízké,
strach z něčeho krásného
co už dávno znáš,
strach z něčeho nečekaného
co tě tolik překvapuje,
strach z něčeho velkého
co se k tobě blíží.
Strach, že nedokážeš pomoci příteli v nouzi,
strach, že zapomeneš na všechny světa krásy,
strach z temních ulic koutů i míst na výsluní,
strach z bolesti a ztráty,
strach ze zklamání svých blízkých,
strach ze zklamání sama sebe,
strach, že všechno jednou přestane
i strach z rychlého konce.
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Nút, Jana M., Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)