Slova...
*
Slova,
která si šeptáme
bez přímých doteků,
umí nás povzbudit, ponížit
i strhnout docela,
dolů i nahoru,
spíše jen ke vzteku
vahou se kloní,
koupaná ve víně
po falši voní,
naštěstí bez breku
uvízla má slova
v síti
– jak jednoduché
druhé klamat,
oč jednodušší
klamán býti.
*
*
Přečteno 367x
Tipy 25
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, Veselý Drak, Myrja, Marfuša, Jin, WAYWARD, Psavec, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)